Az áruház használata

Kedves leendő Vásárlónk!

Árajánlat kérő oldalunk létrehozásánál törekedtünk a gyors és egyszerű használhatóságra. Először is választhat fő termékcsoportot, a baloldalon felül található főkategóriákból. A nevek mellett megjelenő szám jelzi, hogy az adott főkategória hány db terméket tartalmaz. Ha rákattint a főkategória nevére, alkategóriába jut, amely tartalmazza a termékcsoport nevét. Erre kattintva kilistázódnak a termékek középen. A terméket magát egy számsor jelzi, amelynek a magyarázatát a fölötte látható kép jelzi. A számokat szóközök tagolják. A terméknévre kattintva, a termék információs lapjára jut. A méretek milliméterben értendők.

A termékcsoport azonosítója mindig az első három szám, a konkrét termék cikkszámát (ez minden terméknél egyedi) a termék információs lapján található (Cikkszám: + egy 8 számjegyű szám)
Önnek nincs más teendője, mint a kiválasztott termékféle mellett található kis kockába beírja, hogy az adott termékből hány darabra kér árajánlatot.

Regisztrálni, (vagy belépni emailcímével és jelszavával) már csak akkor szükséges, ha szeretné elmenteni a lista tartalmát, vagy szeretné elküldeni azt üzletünk részére. Az árajánlatkérés során megadhat számlázási és szállítási címet, ezekre akkor lesz szükség, ha Ön elfogadja árajánlatunkat, és kéri a kiválasztott termékek kiszállítását. Az árképzésnél szerepet játszik az aktuális euro-árfolyam, valamint az egyes termékféléből rendelni kívánt darabszám is. Emellett természetesen törekszünk a piacvezető szerepre, tehát cégünk rendkívül kedvező árakkal dolgoziik.

Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Az Ön IP címe: 100.28.227.63
Copyright © 2009 MUADUGO.HU . .